Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina SC Stillage FC
4-2-3-1 Tactiek MDF
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.7 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Cescolini heeft problemen om de bal te vangen. Cescolini probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce geeft een lange en hoge pass. Laps krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans passt de bal met de wreef. Daar is Laps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laps draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grofcsik de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szramka speelt de bal door. Laps heeft problemen om de bal te vangen. Grofcsik is nu in balbezit. Laps onderschept slim de pass. Laps draait met de bal, schiet en ... Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cescolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka verovert de bal door een tackle van achteren. Juurakko rent richting de bal. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Pisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Stillage FC 0:1

29e minuut.
Szrnka geeft de bal voor. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce maakt een afschuwelijke overtreding. Arce krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 44%, Stillage FC 56%.
Platina SC - Stillage FC 0:1

53e minuut.
Menegardo is nu in balbezit. Menegardo passt de bal zonder na te denken. Szramka is nu in balbezit. Szramka geeft de bal voor. Laps springt en kopt de bal. Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mohácsi passt de bal met de wreef. Szrnka is nu in balbezit. Cescolini rent richting de bal. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka schiet op doel. Pisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Szőke met de inworp. Gábos geeft een hoge lob. Cescolini heeft problemen om de bal te vangen. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohácsi haalt uit met een fantastische trap. Pisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Cescolini de bal. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka speelt de bal door. Mohácsi rent richting de bal. Mohácsi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka verovert de bal door een tackle van achteren. Gábos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gábos krijgt een gele kaart. Szramka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szramka kan niet meer verder spelen. Vicentini komt het veld opgelopen. Menegardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laps krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szrnka met een sublieme pass. Esgaib bereikt de bal nog maar net als eerste. Esgaib passt de bal met de wreef. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel. Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gábos passt de bal met de wreef. Vragović is nu in balbezit. Vragović probeert naar een medespeler te passen. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grabarek geeft een lange en hoge pass. Bambi onderschept slim de pass. Szőke rent richting de bal. Szőke haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi probeert de bal aan de voet te houden. Pisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Stillage FC 0:2

75e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft een hoge lob. Jován heeft problemen om de bal te vangen. Laps rent richting de bal. Laps haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - Stillage FC 1:2

78e minuut.
Bagoly met een sublieme pass. Grabarek speelt de bal door. Vicentini speelt de bal door. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ... Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 41%, Stillage FC 59%.
Platina SC - Stillage FC 1:2