Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.16 [del]
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29919
FPFC Újtér Diósgyőri Csibészek Akadémi
alap Tactiek copygeneral
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
61.3 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Niedrig geeft de bal voor. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal met de wreef. Esparraguera rent richting de bal. Esparraguera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Di Campo geeft een hoge lob. Kolstø is nu in balbezit. Kolstø geeft de bal voor. Utasi kan de bal niet met de borst controleren. Korpics is nu in balbezit. Demkó bokst de bal weg.

7e minuut.
Daar is Kolstø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolstø geeft een hoge lob. Kapiottiz geeft een lange en hoge pass. Korpics rent richting de bal. Korpics schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Koliński geeft de bal voor. Di Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Campo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Di Campo kan niet meer verder spelen. Heffler komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kapiottiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Koliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kapiottiz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korpics springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Diósgyőri Csibészek Akadémi 0:1

35e minuut.
Esparraguera verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera passt de bal in één keer door. Niedrig rent richting de bal. Niedrig haalt uit met een fantastische trap. Jaross maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FPFC Újtér - Diósgyőri Csibészek Akadémi 1:1

38e minuut.
Niedrig is nu in balbezit. Niedrig passt de bal in één keer door. Schlatter rent richting de bal. Schlatter geeft een lange en hoge pass. Esparraguera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Utasi heeft problemen om de bal te vangen. Utasi passt de bal zonder na te denken. Heffler verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera is nu in balbezit. Kertész is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Esparraguera probeert de bal met de borst te controleren. Mitscherling rent richting de bal. Esparraguera verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 33%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 67%.
FPFC Újtér - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:1

51e minuut.
Korpics kan de bal niet met de borst controleren. Stec is nu in balbezit. Stec geeft de bal voor. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rosa Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Kapiottiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapiottiz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferrantelli de bal. Ferrantelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Vaino komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mitscherling speelt de bal door. Kapiottiz is nu in balbezit. Kapiottiz passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira schiet op doel. Demkó bokst de bal weg.

81e minuut.
Arghirescu met de inworp. Niedrig is nu in balbezit. Niedrig passt de bal zonder na te denken. Schlatter is nu in balbezit. Schlatter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rosa Ferreira passt de bal zonder na te denken. Kapiottiz rent richting de bal. Autreve begaat een overtreding. Autreve krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 47%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 53%.
FPFC Újtér - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:1