Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diósgyőri Csibészek Akadémi FPFC Újtér
copygeneral Tactiek alap
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kapiottiz is nu in balbezit. Kapiottiz speelt de bal door. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira schiet op doel. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - FPFC Újtér 1:0

13e minuut.
Kapiottiz is nu in balbezit. Kapiottiz passt de bal in één keer door. Ferrantelli probeert naar een medespeler te passen. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese draait met de bal, schiet en ... Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pennese rent richting de bal. Pennese draait met de bal, schiet en ... Demkó probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vaino kopt de bal weg. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter speelt de bal door. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino schiet op doel. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Traykov rent richting de bal. Traykov geeft een hoge lob. Pennese is nu in balbezit. Pennese schiet op doel. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - FPFC Újtér 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 46%, FPFC Újtér 54%.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - FPFC Újtér 2:0

56e minuut.
Arghirescu met een snelle inworp. Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter passt de bal met de wreef. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino schiet op doel. Jaross bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - FPFC Újtér 2:1

65e minuut.
Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt passt de bal zonder na te denken. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Niedrig komt het veld opgelopen. Szumanowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mitscherling rent richting de bal. Mitscherling geeft de bal voor. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese schiet op doel. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - FPFC Újtér 3:1

79e minuut.
Chojniak speelt de bal door. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schlatter krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kapiottiz geeft een hoge lob. Ahland kopt de bal weg. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese verovert de bal door een tackle van achteren. Pennese draait met de bal, schiet en ... Demkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rosa Ferreira stond buitenspel. Koronczi komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Utasi rent richting de bal. Utasi geeft een hoge lob. Vaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaino schiet op doel. Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - FPFC Újtér 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 49%, FPFC Újtér 51%.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - FPFC Újtér 3:2