Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullámfarkasok DVTK 1910 Miskolc
4231N Tactiek Tonó
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 54.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Sidibe met een sublieme pass. Vidosavljević rent richting de bal. Moizan is nu in balbezit. Vidosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bocanegra geeft een lange en hoge pass. Prokopp heeft problemen om de bal te vangen. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - DVTK 1910 Miskolc 1:0

16e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra speelt de bal door. Vidosavljević rent richting de bal. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sidibe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chikoya met een snel genomen vrije trap. Vidosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - DVTK 1910 Miskolc 2:0

31e minuut.
Samba Ba met een sublieme pass. Sidibe heeft problemen om de bal te vangen. Sidibe passt de bal met de wreef. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra passt de bal met de wreef. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - DVTK 1910 Miskolc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 30%, DVTK 1910 Miskolc 70%.
Hullámfarkasok - DVTK 1910 Miskolc 3:0

46e minuut.
Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft een hoge lob. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. Arnaoutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sidibe is nu in balbezit. Sidibe passt de bal zonder na te denken. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra geeft de bal voor. Vidosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - DVTK 1910 Miskolc 4:0

60e minuut.
Doeltrap. Krivošija komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bocanegra speelt de bal door. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis bokst de bal weg.

65e minuut.
Arias heeft problemen om de bal te vangen. Kulesza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wadenbrandt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Samba Ba passt de bal met de wreef. Vidosavljević rent richting de bal. Waniek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidosavljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidosavljević neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Sidibe met een sublieme pass. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra speelt de bal door. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Vidosavljević springt en kopt de bal. Arnaoutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Lorán is nu in balbezit. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - DVTK 1910 Miskolc 5:0

76e minuut.
Chikoya met een sublieme pass. Bocanegra controleert de bal met de borst. Bocanegra speelt de bal door. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Wadenbrandt passt de bal met de wreef. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba met een sublieme pass. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krivošija controleert de bal met de borst. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Krivošija ... Strafschop! Krivošija krijgt een gele kaart. Samba Ba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidosavljević kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Arnaoutis bokst de bal weg.

87e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra met een sublieme pass. Moizan rent richting de bal. Vidosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Wadenbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadenbrandt speelt de bal door. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft de bal voor. Vidosavljević springt en kopt de bal. Arnaoutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 25%, DVTK 1910 Miskolc 75%.
Hullámfarkasok - DVTK 1910 Miskolc 5:0