Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maldini F.C Hullámfarkasok
Maldini 1 Tactiek 4231N
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


6e minuut.
Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal zonder na te denken. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. Łojek bokst de bal weg.

12e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel geeft de bal voor. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Andritsos passt de bal met de wreef. Tambunan is nu in balbezit. Tambunan passt de bal zonder na te denken. Kotiranta rent richting de bal. Kotiranta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Leocadio rent richting de bal. Carlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlgren geeft een lange en hoge pass. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Łojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra speelt de bal door. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Łojek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Hullámfarkasok 0:1

37e minuut.
Bocanegra speelt de bal door. Sidibe rent richting de bal. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sidibe is nu in balbezit. Sidibe passt de bal in één keer door. Carambol verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. Łojek bokst de bal weg.

41e minuut.
Chikoya geeft een lange en hoge pass. Hoàng Nhân rent richting de bal. Vidosavljević onderschept slim de pass. Vidosavljević schiet op doel. Łojek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maldini F.C - Hullámfarkasok 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 57%, Hullámfarkasok 43%.
Maldini F.C - Hullámfarkasok 0:2

59e minuut.
Rødgaard geeft een hoge lob. Paranghel kopt de bal weg. Inworp. Samba Ba met een snelle inworp. Sidibe probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba speelt de bal door. Sidibe speelt de bal door. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra passt de bal met de wreef. Samba Ba rent richting de bal. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maldini F.C 63%, Hullámfarkasok 37%.
Maldini F.C - Hullámfarkasok 0:2