Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hullámfarkasok Maldini F.C
4231N Tactiek mi is ez??????
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe passt de bal met de wreef. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Domingo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 1:0

11e minuut.
Sidibe probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra passt de bal in één keer door. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domingo trapt de bal weg van het doel. Bocanegra kopt de bal weg. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vidosavljević kopt de bal weg. Samba Ba rent richting de bal. Sidibe speelt de bal door. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. Domingo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Paranghel passt de bal met de wreef. Obal bereikt de bal nog maar net als eerste. Obal probeert naar een medespeler te passen. Kotiranta rent richting de bal. Kotiranta haalt uit met een fantastische trap. Stenälv verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bocanegra met een sublieme pass. Daar is Vidosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević onderschept slim de pass. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chikoya passt de bal met de wreef. Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samba Ba met een snelle inworp. Sidibe met een sublieme pass. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba speelt de bal door. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. Domingo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 2:0

41e minuut.
Wadenbrandt passt de bal in één keer door. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba passt de bal met de wreef. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 3:0

43e minuut.
Wadenbrandt met een sublieme pass. Sidibe heeft problemen om de bal te vangen. Sidibe passt de bal met de wreef. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 40%, Maldini F.C 60%.
Hullámfarkasok - Maldini F.C 4:0

48e minuut.
Sidibe passt de bal in één keer door. Balabekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabekyan passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Chikoya geeft de bal voor. Hoàng Nhân heeft problemen om de bal te vangen. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević schiet op doel. Domingo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 5:0

52e minuut.
Daar is Sidibe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidibe passt de bal met de wreef. Bocanegra speelt de bal door. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 6:0

64e minuut.
Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba geeft de bal voor. Vidosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Chikoya passt de bal in één keer door. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra passt de bal zonder na te denken. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević schiet op doel. Domingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 7:0

71e minuut.
Obal bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias passt de bal zonder na te denken. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vidosavljević de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 8:0

75e minuut.
Chikoya kopt de bal weg. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 9:0

80e minuut.
Khắc Thành met een sublieme pass. Daar is Leocadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chikoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chikoya krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chikoya met een sublieme pass. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba met een sublieme pass. Vidosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 10:0

88e minuut.
Sidibe kopt de bal weg. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra passt de bal in één keer door. Vidosavljević controleert de bal met de borst. Vidosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hullámfarkasok - Maldini F.C 11:0

89e minuut.
Mazilu speelt de bal door. Klungelig pakt Kotiranta de bal. Vidosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosavljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Domingo trapt de bal weg. Bocanegra kopt de bal weg. Samba Ba met een sublieme pass. Vidosavljević rent richting de bal. Vidosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hullámfarkasok 31%, Maldini F.C 69%.
Hullámfarkasok - Maldini F.C 11:0