Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina SC FPFC Újtér
4-2-3-1 Tactiek alap
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 60.7
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Schlatter passt de bal zonder na te denken. Autreve is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arce. Arce krijgt een gele kaart. Autreve raakt geblesseerd tijdens het duel. Schlatter komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szmyt onderschept slim de pass. Szmyt passt de bal met de wreef. Cescolini rent richting de bal. Esparraguera verovert de bal door een tackle van achteren. Esparraguera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Autreve probeert naar een medespeler te passen. Schlatter rent richting de bal. Menegardo probeert naar een medespeler te passen. Schlatter geeft een hoge lob. Esparraguera springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kolonics neemt de hoekschop. Laps maakt een snoekduik en kopt de bal. Demkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina SC - FPFC Újtér 1:0

36e minuut.
Arghirescu met een sublieme pass. Chojniak is nu in balbezit. Esgaib begaat een overtreding. Esgaib krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 71%, FPFC Újtér 29%.
Platina SC - FPFC Újtér 1:0

50e minuut.
Autreve is nu in balbezit. Autreve met een sublieme pass. Schlatter met een sublieme pass. Esparraguera is nu in balbezit. Esparraguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Arghirescu heeft problemen om de bal te vangen. Kolonics rent richting de bal. Arghirescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arghirescu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niedrig komt het veld opgelopen. Vaino komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vragović met een sublieme pass. Arce is nu in balbezit. Arce geeft een hoge lob. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap. Demkó bokst de bal weg.

77e minuut.
Utasi is nu in balbezit. Utasi geeft een hoge lob. Vaino rent richting de bal. Vaino draait met de bal, schiet en ... Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platina SC - FPFC Újtér 1:1

87e minuut.
Chojniak kan de bal niet met de borst controleren. Arghirescu rent richting de bal. Met opzet legt Kolonics zijn tegenspeler op de grond. Kolonics krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Cescolini geeft de bal voor. Inworp. Arghirescu met de inworp. Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina SC 54%, FPFC Újtér 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platina SC - FPFC Újtér 1:1