Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diósgyőri Csibészek Akadémi Stillage FC
copygeneral Tactiek MDF
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen formidable


7e minuut.
Stournaras is nu in balbezit. Stournaras speelt de bal door. Kertész geeft een lange en hoge pass. Pennese is nu in balbezit. Pennese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Grabarek met een sublieme pass. Zdyluś rent richting de bal. Juurakko verovert de bal door een tackle van achteren. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Juurakko rent richting de bal. Kapiottiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juurakko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jován zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Juurakko krijgt zijn hoofd ertegen. Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Stillage FC 0:1

21e minuut.
Juurakko passt de bal zonder na te denken. Grabarek rent richting de bal. Ferrantelli begaat een overtreding. Ferrantelli krijgt een gele kaart. Grabarek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Kapiottiz probeert naar een medespeler te passen. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grofcsik zijn tegenspeler op de grond. Grofcsik krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Grabarek met een sublieme pass. Szőke met een sublieme pass. Mohácsi is nu in balbezit. Mohácsi haalt uit met een fantastische trap. Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Stillage FC 0:2

36e minuut.
Kapiottiz met een sublieme pass. Ferrantelli is nu in balbezit. Ferrantelli passt de bal zonder na te denken. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira schiet op doel. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Buttinelli trapt de bal weg van het doel. Juurakko rent richting de bal. Juurakko passt de bal in één keer door. Szőke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 47%, Stillage FC 53%.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Stillage FC 0:2

47e minuut.
Heffler speelt de bal door. Traykov probeert naar een medespeler te passen. Mitscherling probeert naar een medespeler te passen. Kapiottiz is nu in balbezit. Kapiottiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pennese onderschept slim de pass. Bagoly rent richting de bal. Pennese onderschept slim de pass. Pennese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Stillage FC 1:2

51e minuut.
Kapiottiz geeft een lange en hoge pass. Daar is Grofcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennese rent richting de bal. Pennese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Stournaras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rosa Ferreira kopt de bal weg. Daar is Grofcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennese onderschept slim de pass. Pennese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ferrantelli probeert naar een medespeler te passen. Kapiottiz is nu in balbezit. Kapiottiz geeft een hoge lob. Pennese is nu in balbezit. Pennese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Stillage FC 2:2

85e minuut.
Heffler rent richting de bal. Heffler geeft een lange en hoge pass. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese schiet op doel. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Stillage FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 39%, Stillage FC 61%.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Stillage FC 3:2