Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DVTK 1910 Miskolc Harcosok
Tonó Tactiek csel
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 61.9
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


12e minuut.
Gugu passt de bal in één keer door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu speelt de bal door. Csopaki rent richting de bal. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Moldovan rent richting de bal. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga passt de bal zonder na te denken. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Strzyga passt de bal met de wreef. Polesný met een sublieme pass. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Harcosok 0:1

25e minuut.
Kulesza passt de bal in één keer door. Azər geeft de bal voor. Ciubotariu kopt de bal weg. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Strzyga met de inworp. Polesný is nu in balbezit. Polesný speelt de bal door. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Harcosok 0:2

36e minuut.
Ciubotariu passt de bal in één keer door. Cabeçudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo geeft de bal voor. Moldovan maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Moizan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaoutis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Polesný is nu in balbezit. Polesný speelt de bal door. Cabeçudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo geeft de bal voor. Moldovan springt en kopt de bal. Arnaoutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cabeçudo rent richting de bal. Cabeçudo met een sublieme pass. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kulesza verovert de bal door een tackle van achteren. Dula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulesza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulesza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pupačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Harcosok 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 72%, Harcosok 28%.
DVTK 1910 Miskolc - Harcosok 1:2

47e minuut.
Cabeçudo kopt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fafelec geeft een hoge lob. Inworp. Lorán met de inworp. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DVTK 1910 Miskolc - Harcosok 2:2

52e minuut.
Polesný probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csopaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki onderschept slim de pass. Csopaki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Csiki met een sublieme pass. Dula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza onderschept slim de pass. Kulesza schiet op doel. Pupačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Harcosok 3:2

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kulesza stond buitenspel. Ruta komt het veld opgelopen. Krivošija komt het veld opgelopen. Náray komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Polesný is nu in balbezit. Polesný geeft een lange en hoge pass. Arnaoutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Waniek heeft problemen om de bal te vangen. Csopaki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Polesný probeert naar een medespeler te passen. Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo speelt de bal door. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cabeçudo is nu in balbezit. Cabeçudo geeft de bal voor. Klungelig pakt Krivošija de bal. Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Moldovan schiet op doel. Arnaoutis bokst de bal weg.

77e minuut.
Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Csopaki rent richting de bal. Lorán begaat een overtreding. Lorán krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krivošija kopt de bal weg. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk begaat een overtreding. Strzyga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Strzyga kan niet meer verder spelen. Lichodziejewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Krivošija rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lichodziejewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Csopaki rent richting de bal. Csopaki schiet op doel. Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 70%, Harcosok 30%.
DVTK 1910 Miskolc - Harcosok 3:2