Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harcosok DVTK 1910 Miskolc
csel Tactiek Tonó
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Moldovan passt de bal met de wreef. López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura passt de bal in één keer door. Polesný bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Văn Minh kopt de bal weg. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan met een sublieme pass. Polesný rent richting de bal. Polesný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Amicarelli rent richting de bal. Polesný verovert de bal door een tackle van achteren. Moizan is nu in balbezit. Arnaoutis is nu in balbezit. Polesný verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Csopaki kopt de bal weg. Polesný rent richting de bal. Csiki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csiki krijgt een gele kaart. Polesný is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Segura wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura speelt de bal door. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - DVTK 1910 Miskolc 1:0

37e minuut.
Moldovan geeft de bal voor. Văn Minh probeert de bal met de borst te controleren. Văn Minh met een sublieme pass. Polesný bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Polesný is nu in balbezit. Polesný passt de bal zonder na te denken. Moldovan probeert naar een medespeler te passen. Csopaki rent richting de bal. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Polesný bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - DVTK 1910 Miskolc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 19%, DVTK 1910 Miskolc 81%.
Harcosok - DVTK 1910 Miskolc 2:0

47e minuut.
Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh geeft de bal voor. Prokopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Polesný verovert de bal door een tackle van achteren. Polesný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
López Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. López Segura passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moizan de bal. Prokopp rent richting de bal. Polesný verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaoutis bokst de bal weg. Polesný is nu in balbezit. Polesný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - DVTK 1910 Miskolc 3:0

65e minuut.
Văn Minh speelt de bal door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan passt de bal zonder na te denken. Polesný rent richting de bal. Polesný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lorán kopt de bal weg. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu maakt een afschuwelijke overtreding. Kulesza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galgóczy wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Strzyga komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan passt de bal zonder na te denken. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki haalt uit met een fantastische trap. Prokopp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
López Segura probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh passt de bal in één keer door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Krivošija geeft een lange en hoge pass. Văn Minh probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu speelt de bal door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan geeft de bal voor. Arnaoutis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan speelt de bal door. Strzyga speelt de bal door. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 22%, DVTK 1910 Miskolc 78%.
Harcosok - DVTK 1910 Miskolc 3:0