Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harcosok Diósgyőri Csibészek Akadémi
csel Tactiek copygeneral
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Csopaki rent richting de bal. Kertész rent richting de bal. Csopaki begaat een overtreding. Csopaki krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mitscherling is nu in balbezit. Ferrantelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrantelli passt de bal zonder na te denken. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dula kopt de bal weg. Daar is Azər, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Segura probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Traykov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrantelli is nu in balbezit. Ferrantelli passt de bal zonder na te denken. Pennese is nu in balbezit. Pennese draait met de bal, schiet en ... Pupačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Csopaki rent richting de bal. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Stournaras geeft de bal voor. Pennese rent richting de bal. Fafelec rent richting de bal. Pennese onderschept slim de pass. Pennese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Traykov geeft de bal voor. Pennese kopt de bal weg. Azər controleert de bal met de borst. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... Pupačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ferrantelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrantelli passt de bal in één keer door. Traykov met een sublieme pass. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Heffler rent richting de bal. Heffler geeft een lange en hoge pass. Văn Minh geeft de bal voor. Ciubotariu springt en kopt de bal. Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Diósgyőri Csibészek Akadémi 1:0

43e minuut.
López Segura rent richting de bal. López Segura passt de bal met de wreef. Csopaki rent richting de bal. Moldovan rent richting de bal. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Fafelec met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heffler. Heffler krijgt een gele kaart. Ciubotariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văn Minh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csopaki rent richting de bal. Csopaki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Harcosok - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 43%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 57%.
Harcosok - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:0

48e minuut.
Gugu onderschept slim de pass. Gugu geeft een hoge lob. Csopaki kopt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Azər is nu in balbezit. Azər geeft de bal voor. Moldovan probeert de bal aan de voet te houden. Polesný rent richting de bal. Polesný geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stanuch komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Stournaras probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
López Segura geeft de bal voor. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki passt de bal met de wreef. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harcosok 30%, Diósgyőri Csibészek Akadémi 70%.
Harcosok - Diósgyőri Csibészek Akadémi 2:0