Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diósgyőri Csibészek Akadémi Harcosok
copygeneral Tactiek csel
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Ahland rent richting de bal. Cabeçudo onderschept slim de pass. Ahland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahland geeft een lange en hoge pass. Rosa Ferreira maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mitscherling geeft een hoge lob. Gugu met een sublieme pass. Moldovan speelt de bal door. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csopaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Kapiottiz verovert de bal door een tackle van achteren. Kapiottiz probeert naar een medespeler te passen. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira schiet op doel. Pupačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fafelec geeft de bal voor. Klungelig pakt Moldovan de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traykov. Traykov krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Văn Minh passt de bal in één keer door. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan passt de bal in één keer door. Csopaki is nu in balbezit. Csopaki draait met de bal, schiet en ... Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 49%, Harcosok 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Harcosok 0:0

49e minuut.
López Segura passt de bal met de wreef. Gugu rent richting de bal. Gugu geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Stanuch onderschept slim de pass. López Segura rent richting de bal. López Segura speelt de bal door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Harcosok 0:1

61e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Zdyluś begaat een overtreding. Ciubotariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanuch met een snel genomen vrije trap. Csopaki maakt een snoekduik en kopt de bal. Stournaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapiottiz. Kapiottiz krijgt een gele kaart. Stanuch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stanuch kan niet meer verder spelen. Alpire komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Azər geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapiottiz met de inworp. Rosa Ferreira is nu in balbezit. Rosa Ferreira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Văn Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Minh speelt de bal door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Harcosok 0:2

69e minuut.
Kapiottiz passt de bal met de wreef. Pennese is nu in balbezit. Pennese passt de bal met de wreef. Rosa Ferreira rent richting de bal. Rosa Ferreira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kapiottiz geeft de bal voor. Cabeçudo kopt de bal weg. Ferrantelli probeert naar een medespeler te passen. Pennese rent richting de bal. Pennese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mitscherling kopt de bal weg. Kapiottiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapiottiz probeert naar een medespeler te passen. Rosa Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa Ferreira geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémi 58%, Harcosok 42%.
Diósgyőri Csibészek Akadémi - Harcosok 0:2