Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stillage FC DVTK 1910 Miskolc
MDF Tactiek Tonó
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Daar is Jován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczy rent richting de bal. Grabarek is nu in balbezit. Galgóczy verovert de bal door een tackle van achteren. Galgóczy draait met de bal, schiet en ... Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Marazzo geeft een lange en hoge pass. Juurakko rent richting de bal. Juurakko met een sublieme pass. Mohácsi rent richting de bal. Mohácsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Prokopp de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - DVTK 1910 Miskolc 1:0

16e minuut.
Szrnka heeft problemen om de bal te vangen. Galgóczy is nu in balbezit. Bagoly is nu in balbezit. Kulesza verovert de bal door een tackle van achteren. Kulesza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stillage FC - DVTK 1910 Miskolc 1:1

16e minuut.
Szőke probeert naar een medespeler te passen. Mohácsi is nu in balbezit. Mohácsi passt de bal in één keer door. Juurakko rent richting de bal. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Marazzo is nu in balbezit. Marazzo geeft een lange en hoge pass. Kurucz kopt de bal weg. Kulesza rent richting de bal. Kulesza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Krivošija kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bagoly de bal onder controle te krijgen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Oravecz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mohácsi kopt de bal weg. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - DVTK 1910 Miskolc 2:1

42e minuut.
Csiki speelt de bal door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk passt de bal in één keer door. Kulesza is nu in balbezit. Kulesza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 55%, DVTK 1910 Miskolc 45%.
Stillage FC - DVTK 1910 Miskolc 2:1

55e minuut.
Kurucz probeert naar een medespeler te passen. Marazzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galgóczy. Galgóczy krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Csiki geeft de bal voor. Inworp. Oravecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuti rent richting de bal. Kuti geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Szőke passt de bal zonder na te denken. Waniek rent richting de bal. Juurakko onderschept slim de pass. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - DVTK 1910 Miskolc 3:1

68e minuut.
Kulesza probeert de bal aan de voet te houden. Mohácsi kopt de bal weg. Csiki is nu in balbezit. Juurakko onderschept slim de pass. Juurakko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Krivošija onderschept slim de pass. Oravecz rent richting de bal. Amicarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amicarelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 37%, DVTK 1910 Miskolc 63%.
Stillage FC - DVTK 1910 Miskolc 3:1