Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DVTK 1910 Miskolc Stillage FC
Tonó Tactiek MDF
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Szőke probeert naar een medespeler te passen. Juurakko heeft problemen om de bal te vangen. Juurakko speelt de bal door. Mohácsi is nu in balbezit. Mohácsi schiet op doel. Arnaoutis bokst de bal weg. Prokopp probeert de bal aan de voet te houden. Szőke is nu in balbezit. Szőke draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kulesza is nu in balbezit. Sutryk is nu in balbezit. Jován begaat een overtreding. Jován krijgt een gele kaart. Sutryk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sutryk kan niet meer verder spelen. Krivošija komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galgóczy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Waniek kopt de bal weg. Krivošija rent richting de bal. Grabarek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grabarek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohácsi passt de bal met de wreef. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Prokopp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lorán probeert naar een medespeler te passen. Krivošija is nu in balbezit. Szőke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szőke moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szőke schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Marazzo geeft een lange en hoge pass. Juurakko rent richting de bal. Juurakko speelt de bal door. Mohácsi heeft problemen om de bal te vangen. Mohácsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mohácsi onderschept slim de pass. Mohácsi probeert naar een medespeler te passen. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Arnaoutis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Stillage FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 64%, Stillage FC 36%.
DVTK 1910 Miskolc - Stillage FC 0:1

59e minuut.
Moizan is nu in balbezit. Moizan passt de bal zonder na te denken. Prokopp rent richting de bal. Mohácsi onderschept slim de pass. Mohácsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Csiki geeft een lange en hoge pass. Galgóczy rent richting de bal. Galgóczy geeft de bal voor. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza schiet op doel. Buttinelli bokst de bal weg.

72e minuut.
Lorán verovert de bal door een tackle van achteren. Lorán met een sublieme pass. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza schiet op doel. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DVTK 1910 Miskolc - Stillage FC 1:1

80e minuut.
Oravecz rent richting de bal. Lorán onderschept slim de pass. Lorán probeert naar een medespeler te passen. Kulesza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulesza draait met de bal, schiet en ... Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 44%, Stillage FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DVTK 1910 Miskolc - Stillage FC 1:1