Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Bois Waterloo Druids
abuse mechanics Tactiek twintop
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 0
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 27.8
good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Morley rent richting de bal. Morley passt de bal in één keer door. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Ascione probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Waterloo Druids 1:0

3e minuut.
Curtis geeft de bal voor. Bowles is nu in balbezit. Bowles geeft een hoge lob. Mergiu krijgt zijn hoofd ertegen. Talbot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Waterloo Druids 2:0

7e minuut.
Bleddyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Morley onderschept slim de pass. Teague legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mergiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Talbot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Waterloo Druids 3:0

10e minuut.
Bleddyn probeert naar een medespeler te passen. Bíreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíreš passt de bal in één keer door. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu draait met de bal, schiet en ... Talbot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Waterloo Druids 4:0

14e minuut.
Plant geeft de bal voor. Inworp. Mergiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morley rent richting de bal. Morley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Morley is nu in balbezit. Morley passt de bal met de wreef. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Teague probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talbot bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bleddyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu haalt uit met een fantastische trap. Talbot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Waterloo Druids 5:0

23e minuut.
Curtis met een sublieme pass. Klungelig pakt Bowles de bal. Bowles speelt de bal door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu draait met de bal, schiet en ... Talbot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Morley rent richting de bal. Skelly is nu in balbezit. Morley verovert de bal door een tackle van achteren. Morley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 37%, Waterloo Druids 63%.
Blue Bois - Waterloo Druids 5:0

57e minuut.
Sikmann rent richting de bal. Curtis begaat een overtreding. Sikmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Woodhouse is nu in balbezit. Pearse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pearse krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Inworp. Morley met een snelle inworp. Tompkins is nu in balbezit. Bíreš onderschept slim de pass. Bíreš geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bowles geeft een lange en hoge pass. Ascione rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mergiu. Mergiu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Skelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skelly geeft een lange en hoge pass. Bowles probeert naar een medespeler te passen. Mergiu rent richting de bal. Mergiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Bíreš rent richting de bal. Bíreš geeft een lange en hoge pass. Teague heeft problemen om de bal te vangen. Morley bereikt de bal nog maar net als eerste. Morley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 42%, Waterloo Druids 58%.
Blue Bois - Waterloo Druids 5:0