Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morse United v2 Foggy FC
451_defensive Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pool passt de bal in één keer door. Bromage met een sublieme pass. Klungelig pakt Hancock de bal. Meredith rent richting de bal. Meredith schiet op doel. Aldridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mazoń met de inworp. Boulton is nu in balbezit. Boulton met een sublieme pass. Rossiter rent richting de bal. Rossiter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Coward is nu in balbezit. Rossiter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rossiter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rossiter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Norman is nu in balbezit. Spitz onderschept slim de pass. Spitz met een sublieme pass. Meredith rent richting de bal. Meredith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pool geeft de bal voor. Bizzarri probeert naar een medespeler te passen. Ács bereikt de bal nog maar net als eerste. Llandaff is nu in balbezit. Llandaff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Vernet kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fox met een snelle inworp. Norman rent richting de bal. Norman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aldridge met een sublieme pass. Norman kopt de bal weg. Mazoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llandaff is nu in balbezit. Llandaff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Coward bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo probeert naar een medespeler te passen. Llandaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Llandaff haalt uit met een fantastische trap. Hoppstetter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morse United v2 39%, Foggy FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morse United v2 - Foggy FC 0:0

52e minuut.
Pool passt de bal in één keer door. Lima is nu in balbezit. Lima passt de bal met de wreef. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Spitz probeert naar een medespeler te passen. Boulton rent richting de bal. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Llandaff rent richting de bal. Llandaff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mazoń geeft een hoge lob. Bromage met een sublieme pass. Daar is Meaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meredith rent richting de bal. Meredith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morse United v2 - Foggy FC 1:0

67e minuut.
Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo geeft een lange en hoge pass. Bromage heeft problemen om de bal te vangen. Meredith rent richting de bal. Meredith schiet op doel. Aldridge bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morse United v2 38%, Foggy FC 62%.
Morse United v2 - Foggy FC 1:0