Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
onyerbike Urgent Marauders
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lyons verovert de bal door een tackle van achteren. Lyons passt de bal in één keer door. Waugh rent richting de bal. Wheel rent richting de bal. Wheel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mackworth is nu in balbezit. Mackworth geeft een lange en hoge pass. Garrett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Church rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lyons. Church moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Church kan niet meer verder spelen. Skyrine komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Webb draait met de bal, schiet en ... Hawkins probeert naar een medespeler te passen. Brewer kopt de bal weg. Cegielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michael geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Timothy rent richting de bal. Wheel verovert de bal door een tackle van achteren. Wheel speelt de bal door. Waugh rent richting de bal. Waugh haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Chatto geeft een lange en hoge pass. Waugh kopt de bal weg. Timothy rent richting de bal. Wheel onderschept slim de pass. Wheel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onyerbike 55%, Urgent Marauders 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
onyerbike - Urgent Marauders 0:0

58e minuut.
Lyons geeft de bal voor. Brewer rent richting de bal. Brewer geeft de bal voor. Waugh rent richting de bal. Waugh haalt uit met een fantastische trap. Prothero bokst de bal weg. Donovan rent richting de bal. Donovan geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mash zal de hoekschop nemen. Waugh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
onyerbike - Urgent Marauders 0:1

62e minuut.
Mason geeft een lange en hoge pass. Schepple kopt de bal weg. Daar is Timothy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wheel rent richting de bal. Wheel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Brimson geeft een lange en hoge pass. Michael kopt de bal weg. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap. Hawkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mason geeft een hoge lob. Brimson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schepple. Schepple krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onyerbike 57%, Urgent Marauders 43%.
onyerbike - Urgent Marauders 0:1