Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLVA AFC Repulsive Suns
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Toye geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubball met de inworp. Pearson is nu in balbezit. Pearson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Court met een sublieme pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins speelt de bal door. Lodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLVA AFC - Repulsive Suns 1:0

14e minuut.
Court geeft de bal voor. Toye kopt de bal weg. Warneford kan de bal niet met de borst controleren. Lodge is nu in balbezit. Lodge haalt uit met een fantastische trap. Lambert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLVA AFC 44%, Repulsive Suns 56%.
SOLVA AFC - Repulsive Suns 1:0

53e minuut.
Burgess kopt de bal weg. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Anderson begaat een overtreding. Anderson krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Martin passt de bal zonder na te denken. Court rent richting de bal. Court passt de bal in één keer door. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Higgins draait met de bal, schiet en ... Lambert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLVA AFC 32%, Repulsive Suns 68%.
SOLVA AFC - Repulsive Suns 1:0