Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrible Gentlemen Velascorp
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Loveland geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Goss de bal onder controle te krijgen. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - Velascorp 0:1

13e minuut.
Clements trapt de bal weg van het doel. Isaacs kopt de bal weg. Morrice is nu in balbezit. Edmund verovert de bal door een tackle van achteren. Edmund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wyatt onderschept slim de pass. Wyatt speelt de bal door. Watkins rent richting de bal. Phelps rent richting de bal. Phelps draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - Velascorp 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Foster de bal. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Wightman is nu in balbezit. Wightman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Edmund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chappell komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Foster rent richting de bal. Brewer verovert de bal door een tackle van achteren. Brewer speelt de bal door. Chappell heeft problemen om de bal te vangen. Chappell haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Brimson passt de bal zonder na te denken. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Steins rent richting de bal. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Goss speelt de bal door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft een hoge lob. Chappell is nu in balbezit. Chappell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Chappell is nu in balbezit. Chappell schiet op doel. Clements maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - Velascorp 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrible Gentlemen 52%, Velascorp 48%.
Terrible Gentlemen - Velascorp 1:2

67e minuut.
Isaacs geeft een hoge lob. Inworp. Crowell met de inworp. Phelps is nu in balbezit. Phelps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Brimson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs passt de bal in één keer door. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell haalt uit met een fantastische trap. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Horton rent richting de bal. Horton geeft de bal voor. Bunn kan de bal niet met de borst controleren. Watkins is nu in balbezit. Watkins haalt uit met een fantastische trap. Morse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loveland kopt de bal weg. Crowell is nu in balbezit. Crowell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - Velascorp 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrible Gentlemen 60%, Velascorp 40%.
Terrible Gentlemen - Velascorp 1:3