Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrible Gentlemen onyerbike
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14.7
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Prothero probeert naar een medespeler te passen. Wightman rent richting de bal. Wightman met een sublieme pass. Edmund is nu in balbezit. Edmund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - onyerbike 1:0

8e minuut.
Webb passt de bal in één keer door. Inworp. Fry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Edmund de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - onyerbike 2:0

9e minuut.
Pittaway bereikt de bal nog maar net als eerste. Richard is nu in balbezit. Richard met een sublieme pass. Edmund rent richting de bal. Edmund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ebdon onderschept slim de pass. Ebdon geeft de bal voor. Edmund rent richting de bal. Edmund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - onyerbike 3:0

22e minuut.
Michael is nu in balbezit. Michael passt de bal zonder na te denken. Howells is nu in balbezit. Church bereikt de bal nog maar net als eerste. Church geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Loveland met een harde bal richting middenveld. Howells kopt de bal weg. Church is nu in balbezit. Church haalt uit met een fantastische trap. Loveland controleert de bal met de borst. Smallwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Webb onderschept slim de pass. Klungelig pakt Church de bal. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Smallwood probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Howells is nu in balbezit. Howells passt de bal met de wreef. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. Loveland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Smallwood probeert naar een medespeler te passen. Richard kopt de bal weg. Pittaway bereikt de bal nog maar net als eerste. Wightman onderschept slim de pass. Wightman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - onyerbike 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrible Gentlemen 64%, onyerbike 36%.
Terrible Gentlemen - onyerbike 4:0

50e minuut.
Mackworth passt de bal in één keer door. Ebdon rent richting de bal. Ebdon met een sublieme pass. Church is nu in balbezit. Church geeft de bal voor. Smallwood bokst de bal weg.

53e minuut.
Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Edmund heeft problemen om de bal te vangen. Darker is nu in balbezit. Edmund verovert de bal door een tackle van achteren. Edmund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - onyerbike 5:0

61e minuut.
Howells met een sublieme pass. Brimson heeft problemen om de bal te vangen. Isaacs rent richting de bal. Isaacs geeft de bal voor. Howells geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Ebdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaacs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Church. Isaacs roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Isaacs kan niet meer verder spelen. Chappell komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Chamberlain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michael geeft de bal voor. Daar is Loveland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - onyerbike 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrible Gentlemen 62%, onyerbike 38%.
Terrible Gentlemen - onyerbike 5:1