Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bridgend Ravens IPA Infamous Hotspur
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Fothergill is nu in balbezit. Baker is nu in balbezit. Fothergill is nu in balbezit. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langley. Baker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blackmore zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Elmes heeft problemen om de bal te vangen. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bridgend Ravens IPA - Infamous Hotspur 1:0

17e minuut.
Grove geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawkins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hansby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansby geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Rogerson de bal. Wigg rent richting de bal. Wigg met een sublieme pass. Hesketh rent richting de bal. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bridgend Ravens IPA - Infamous Hotspur 1:1

23e minuut.
Elmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmes passt de bal met de wreef. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh schiet op doel. Grove probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hansby met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Grove de bal onder controle te krijgen. Rogerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh onderschept slim de pass. Hesketh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Leah probeert de bal aan de voet te houden. Rogerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerson probeert naar een medespeler te passen. Hesketh heeft problemen om de bal te vangen. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bridgend Ravens IPA 59%, Infamous Hotspur 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bridgend Ravens IPA - Infamous Hotspur 1:1

55e minuut.
Elmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmes geeft de bal voor. Hesketh kopt de bal weg. Wigg is nu in balbezit. Wigg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Leah geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hansby de bal onder controle te krijgen. Blackmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansby onderschept slim de pass. Hansby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bridgend Ravens IPA - Infamous Hotspur 1:2

69e minuut.
Fothergill passt de bal zonder na te denken. Hawkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nevill begaat een overtreding. Nevill krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Blackmore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogerson rent richting de bal. Hesketh onderschept slim de pass. Hesketh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hesketh rent richting de bal. Hansby bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackmore onderschept slim de pass. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bridgend Ravens IPA 62%, Infamous Hotspur 38%.
Bridgend Ravens IPA - Infamous Hotspur 1:2