Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Lisboa e Wales FC Alfa Omega
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 22.2
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


17e minuut.
Leah probeert de bal met de borst te controleren. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phillips raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Pembridge is nu in balbezit. Pembridge speelt de bal door. Fothergill rent richting de bal. Costley onderschept slim de pass. Costley draait met de bal, schiet en ... McIlvogue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Harris met een sublieme pass. Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Law zijn tegenspeler op de grond. Groves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reed wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pembridge rent richting de bal. Law is nu in balbezit. Law passt de bal zonder na te denken. Connor speelt de bal door. Harris rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lisboa e Wales - FC Alfa Omega 0:1

44e minuut.
Connor onderschept slim de pass. Connor speelt de bal door. Harris is nu in balbezit. Harris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lisboa e Wales - FC Alfa Omega 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lisboa e Wales 57%, FC Alfa Omega 43%.
Sport Lisboa e Wales - FC Alfa Omega 0:2

53e minuut.
Law onderschept slim de pass. Law geeft een hoge lob. Inworp. Morgan met de inworp. Reed geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan passt de bal zonder na te denken. Groves is nu in balbezit. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Harris speelt de bal door. Phillips rent richting de bal. Phillips passt de bal in één keer door. Harris rent richting de bal. Harris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Morgan probeert naar een medespeler te passen. Reed rent richting de bal. Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed rent richting de bal. Reed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Carrigan geeft een hoge lob. Inworp. Connor met een snelle inworp. Phillips rent richting de bal. Phillips geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lisboa e Wales - FC Alfa Omega 0:3

90e minuut.
Rowbotham probeert naar een medespeler te passen. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed met een sublieme pass. Groves rent richting de bal. Groves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lisboa e Wales 59%, FC Alfa Omega 41%.
Sport Lisboa e Wales - FC Alfa Omega 0:3