Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogsby`s Lads Tremorfa AFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.7
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Bourne verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Allender zal de hoekschop nemen. Istance rent richting de bal. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bradford zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Allender de bal. Allender haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 1:0

5e minuut.
Pratten onderschept slim de pass. Pratten probeert naar een medespeler te passen. Low probeert naar een medespeler te passen. Prosser rent richting de bal. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 1:1

8e minuut.
Low onderschept slim de pass. Low probeert naar een medespeler te passen. Griffin probeert naar een medespeler te passen. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser haalt uit met een fantastische trap. Carrigan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 1:2

11e minuut.
Allender probeert naar een medespeler te passen. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Istance passt de bal zonder na te denken. Hartson rent richting de bal. Hartson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten verovert de bal door een tackle van achteren. Pratten passt de bal met de wreef. Prosser is nu in balbezit. Prosser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 1:3

21e minuut.
Daar is Todd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradford met een sublieme pass. Istance rent richting de bal. Istance draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 2:3

30e minuut.
Groves heeft problemen om de bal te vangen. Istance verovert de bal door een tackle van achteren. Brace verovert de bal door een tackle van achteren. Hartson is nu in balbezit. Hartson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 3:3

42e minuut.
Inworp. Mountain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Istance is nu in balbezit. Istance haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 52%, Tremorfa AFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 3:3

49e minuut.
Huish met een sublieme pass. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin is nu in balbezit. Prosser is nu in balbezit. Prosser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Brace passt de bal zonder na te denken. Penncock rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Griffin. Griffin krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Groves geeft een lange en hoge pass. German rent richting de bal. Pratten rent richting de bal. Hartson rent richting de bal. Hartson schiet op doel. Webster bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 58%, Tremorfa AFC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogsby`s Lads - Tremorfa AFC 3:3