Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogsby`s Lads FC Alfa Omega
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Phillips probeert naar een medespeler te passen. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. German verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips onderschept slim de pass. Phillips draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrigan bokst de bal weg.

11e minuut.
Law verovert de bal door een tackle van achteren. Pembridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson begaat een overtreding. Hartson krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Law rent richting de bal. Law met een sublieme pass. Duggan is nu in balbezit. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pembridge rent richting de bal. Hartson onderschept slim de pass. Hartson probeert naar een medespeler te passen. Istance rent richting de bal. Istance draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - FC Alfa Omega 1:0

21e minuut.
Law rent richting de bal. Hartson onderschept slim de pass. Hartson speelt de bal door. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Istance draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Harris is nu in balbezit. Boulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips draait met de bal, schiet en ... Carrigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dogsby`s Lads - FC Alfa Omega 1:1

28e minuut.
Allender probeert naar een medespeler te passen. Hartson is nu in balbezit. Hartson speelt de bal door. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Istance haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 52%, FC Alfa Omega 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogsby`s Lads - FC Alfa Omega 1:1

64e minuut.
Law raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harris komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Harris de bal. Harris geeft de bal voor. Connor rent richting de bal. Harris rent richting de bal. Harris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - FC Alfa Omega 1:2

72e minuut.
German met de inworp. Bradford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradford geeft de bal voor. Allender rent richting de bal. Allender schiet op doel. Cullis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dogsby`s Lads - FC Alfa Omega 2:2

80e minuut.
Bradford met de inworp. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson probeert naar een medespeler te passen. Istance is nu in balbezit. Istance draait met de bal, schiet en ... Cullis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Costley speelt de bal door. Klungelig pakt Harris de bal. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris rent richting de bal. Harris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 41%, FC Alfa Omega 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogsby`s Lads - FC Alfa Omega 2:2