Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alfa Omega Dogsby`s Lads
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Stead bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradford verovert de bal door een tackle van achteren. Bradford speelt de bal door. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Istance schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Warburton verovert de bal door een tackle van achteren. Warburton speelt de bal door. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips is nu in balbezit. Phillips schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shugar rent richting de bal. Istance verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Law zijn tegenspeler op de grond. Istance is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wheeley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hartson is nu in balbezit. Pembridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson onderschept slim de pass. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Istance haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
German is nu in balbezit. Phillips onderschept slim de pass. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Harris rent richting de bal. Harris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Wheeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips rent richting de bal. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Harris rent richting de bal. Harris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Dogsby`s Lads 1:0

34e minuut.
Mountain geeft een hoge lob. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson rent richting de bal. Hartson haalt uit met een fantastische trap. Cullis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Alfa Omega - Dogsby`s Lads 1:1

37e minuut.
Carrigan speelt de bal door. Wheeley rent richting de bal. Connor begaat een overtreding. Wheeley roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wheeley kan niet meer verder spelen. King komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 51%, Dogsby`s Lads 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Alfa Omega - Dogsby`s Lads 1:1

52e minuut.
Pembridge speelt de bal door. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips probeert naar een medespeler te passen. Harris rent richting de bal. Harris schiet op doel. Carrigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Dogsby`s Lads 2:1

79e minuut.
Law rent richting de bal. Hartson onderschept slim de pass. Istance rent richting de bal. Hartson is nu in balbezit. Hartson schiet op doel. Cullis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 56%, Dogsby`s Lads 44%.
FC Alfa Omega - Dogsby`s Lads 2:1