Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucky Wolves Infamous Hotspur
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Curre probeert naar een medespeler te passen. Langley is nu in balbezit. Langley passt de bal in één keer door. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Huggins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansby rent richting de bal. Huggins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansby onderschept slim de pass. Hansby draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Klungelig pakt Langley de bal. Rosser probeert naar een medespeler te passen. Gunn is nu in balbezit. Hodge is nu in balbezit. Hodge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Wolves - Infamous Hotspur 1:0

14e minuut.
Hansby speelt de bal door. Daar is Hesketh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Hesketh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Weston onderschept slim de pass. Hansby verovert de bal door een tackle van achteren. Hesketh rent richting de bal. Hansby rent richting de bal. Hansby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Connor trapt de bal weg van het doel. Whitticase kopt de bal weg. Hodge rent richting de bal. Hodge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Wolves - Infamous Hotspur 2:0

40e minuut.
Wigg passt de bal met de wreef. Hesketh rent richting de bal. Weston begaat een overtreding. Hesketh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Wolves 44%, Infamous Hotspur 56%.
Mucky Wolves - Infamous Hotspur 2:0

54e minuut.
Gunn geeft de bal voor. Daar is Wigg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bowley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curre geeft de bal voor. Gabb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skelly geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosser rent richting de bal. Rosser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hodge passt de bal in één keer door. Rosser heeft problemen om de bal te vangen. Elmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser onderschept slim de pass. Rosser schiet op doel. Gabb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Weston rent richting de bal. Hawkins onderschept slim de pass. Hawkins passt de bal met de wreef. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hansby onderschept slim de pass. Bowley is nu in balbezit. Hansby verovert de bal door een tackle van achteren. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh draait met de bal, schiet en ... Connor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Gillam passt de bal in één keer door. Cucci is nu in balbezit. Cucci passt de bal in één keer door. Langley rent richting de bal. Langley draait met de bal, schiet en ... Connor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Wolves 54%, Infamous Hotspur 46%.
Mucky Wolves - Infamous Hotspur 2:0