Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Hotspur Mucky Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Gunn rent richting de bal. Gunn geeft een lange en hoge pass. Cucci is nu in balbezit. Hansby verovert de bal door een tackle van achteren. Hansby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hawkins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bowley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Hesketh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - Mucky Wolves 1:0

26e minuut.
Elmes verovert de bal door een tackle van achteren. Elmes speelt de bal door. Daar is Hansby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Curre geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Schepple de bal onder controle te krijgen. Langley is nu in balbezit. Appleton verovert de bal door een tackle van achteren. Appleton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 53%, Mucky Wolves 47%.
Infamous Hotspur - Mucky Wolves 1:0

49e minuut.
Hansby is nu in balbezit. Hansby speelt de bal door. Hesketh rent richting de bal. Hesketh schiet op doel. Connor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - Mucky Wolves 2:0

55e minuut.
Hesketh kopt de bal weg. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkins geeft de bal voor. Wigg rent richting de bal. Wigg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Weston rent richting de bal. Hansby bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weston. Weston krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Gadd onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawkins met de inworp. Hansby controleert de bal met de borst. Hansby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - Mucky Wolves 3:0

71e minuut.
Weston probeert naar een medespeler te passen. Bowley rent richting de bal. Bowley met een sublieme pass. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Whitticase geeft de bal voor. Skelly kopt de bal weg. Daar is Elmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleton haalt uit met een fantastische trap. Gabb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 50%, Mucky Wolves 50%.
Infamous Hotspur - Mucky Wolves 3:0