Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alfa Omega Tremorfa AFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Pratten passt de bal in één keer door. Griffin is nu in balbezit. Griffin probeert naar een medespeler te passen. Prosser is nu in balbezit. Prosser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Huish bereikt de bal nog maar net als eerste. Connor onderschept slim de pass. Connor passt de bal zonder na te denken. Harris rent richting de bal. Harris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Warburton passt de bal zonder na te denken. Salisbury geeft een lange en hoge pass. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser verovert de bal door een tackle van achteren. Prosser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Todd kopt de bal weg. Daar is Pratten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phillips is nu in balbezit. Harris rent richting de bal. Harris schiet op doel. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stead speelt de bal door. Phillips met een sublieme pass. Salisbury heeft problemen om de bal te vangen. Harris is nu in balbezit. Harris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pratten speelt de bal door. Harris is nu in balbezit. Prosser onderschept slim de pass. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Tremorfa AFC 0:1

40e minuut.
Stead bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin is nu in balbezit. Griffin passt de bal met de wreef. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Warburton is nu in balbezit. Griffin verovert de bal door een tackle van achteren. Griffin speelt de bal door. Klungelig pakt Prosser de bal. Prosser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Tremorfa AFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 52%, Tremorfa AFC 48%.
FC Alfa Omega - Tremorfa AFC 0:2

48e minuut.
Groves rent richting de bal. Groves geeft de bal voor. Todd kopt de bal weg. Prosser rent richting de bal. Prosser draait met de bal, schiet en ... Cullis bokst de bal weg.

51e minuut.
Pratten passt de bal in één keer door. Salisbury rent richting de bal. Harris onderschept slim de pass. Harris haalt uit met een fantastische trap. Webster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Tremorfa AFC 1:2

54e minuut.
Griffin onderschept slim de pass. Griffin passt de bal in één keer door. Prosser rent richting de bal. Prosser haalt uit met een fantastische trap. Reed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pratten heeft problemen om de bal te vangen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips passt de bal met de wreef. Harris rent richting de bal. Harris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Alfa Omega - Tremorfa AFC 2:2

90e minuut.
Pembridge geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todd met een snelle inworp. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Tremorfa AFC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 50%, Tremorfa AFC 50%.
FC Alfa Omega - Tremorfa AFC 2:3