Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alfa Omega Dyslexia Unietd
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


38e minuut.
Costley is nu in balbezit. Costley passt de bal in één keer door. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris haalt uit met een fantastische trap. Congerton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Dyslexia Unietd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 44%, Dyslexia Unietd 56%.
FC Alfa Omega - Dyslexia Unietd 1:0

58e minuut.
Creece is nu in balbezit. Wild rent richting de bal. Wild speelt de bal door. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert draait met de bal, schiet en ... Cullis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris met een sublieme pass. Harris rent richting de bal. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Warburton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shepherd rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warburton. Shepherd roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shepherd kan niet meer verder spelen. Haycock komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 38%, Dyslexia Unietd 62%.
FC Alfa Omega - Dyslexia Unietd 1:0