Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogsby`s Lads Infamous Hotspur
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
German is nu in balbezit. Hansby onderschept slim de pass. Hansby met een sublieme pass. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Infamous Hotspur 0:1

6e minuut.
Mountain rent richting de bal. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Penncock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Hesketh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Carrigan trapt de bal weg van het doel. Langley met een sublieme pass. Klungelig pakt Istance de bal. Istance schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Skelly kopt de bal weg. Allender rent richting de bal. Allender passt de bal in één keer door. Istance is nu in balbezit. Istance draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabb trapt de bal weg. Klungelig pakt Elmes de bal. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hawkins geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Penncock met een harde bal richting middenveld. Daar is Hansby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigg speelt de bal door. Hesketh rent richting de bal. Hansby is nu in balbezit. Hansby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boulton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wheeley komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bradford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. German is nu in balbezit. Hansby is nu in balbezit. German onderschept slim de pass. German geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Langley onderschept slim de pass. Hansby is nu in balbezit. Hansby met een sublieme pass. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 51%, Infamous Hotspur 49%.
Dogsby`s Lads - Infamous Hotspur 0:1

51e minuut.
German rent richting de bal. Hansby verovert de bal door een tackle van achteren. Hansby probeert naar een medespeler te passen. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh draait met de bal, schiet en ... Carrigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Blake passt de bal met de wreef. Graham geeft een lange en hoge pass. Gunn rent richting de bal. Istance onderschept slim de pass. Istance schiet op doel. Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 63%, Infamous Hotspur 37%.
Dogsby`s Lads - Infamous Hotspur 0:1