Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Hotspur Dogsby`s Lads
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


20e minuut.
Hartson rent richting de bal. Gunn verovert de bal door een tackle van achteren. Trollope rent richting de bal. Istance is nu in balbezit. Istance schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bradford passt de bal zonder na te denken. Mountain rent richting de bal. Mountain met een sublieme pass. Istance heeft problemen om de bal te vangen. Istance haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - Dogsby`s Lads 0:1

39e minuut.
Graham rent richting de bal. Wigg onderschept slim de pass. Wigg probeert naar een medespeler te passen. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trollope verovert de bal door een tackle van achteren. Trollope passt de bal in één keer door. Hansby rent richting de bal. Hesketh rent richting de bal. Hesketh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 45%, Dogsby`s Lads 55%.
Infamous Hotspur - Dogsby`s Lads 0:1

54e minuut.
Langley onderschept slim de pass. Langley met een sublieme pass. Daar is Penncock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesketh onderschept slim de pass. Hesketh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Trollope speelt de bal door. Klungelig pakt Wigg de bal. Wigg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hesketh de bal. Hesketh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Spencer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langley. Spencer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spencer met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Istance de bal. Blake is nu in balbezit. Istance verovert de bal door een tackle van achteren. Istance schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gabb speelt de bal door. German rent richting de bal. Wigg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. German raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. German kan niet meer verder spelen. Wigg probeert naar een medespeler te passen. Wheeley komt het veld opgelopen. Graham met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 58%, Dogsby`s Lads 42%.
Infamous Hotspur - Dogsby`s Lads 0:1