Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bridgend Ravens IPA Tremorfa AFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nevill verovert de bal door een tackle van achteren. Nevill geeft de bal voor. Baker is nu in balbezit. Fothergill rent richting de bal. Fothergill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nevill is nu in balbezit. Blackmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackmore met een sublieme pass. Low rent richting de bal. Low geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Fothergill is nu in balbezit. Fothergill geeft de bal voor. Cesterfield probeert de bal aan de voet te houden. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nevill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackmore probeert naar een medespeler te passen. Baker is nu in balbezit. Fothergill bereikt de bal nog maar net als eerste. Fothergill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bridgend Ravens IPA - Tremorfa AFC 1:0

21e minuut.
Leah speelt de bal door. Pratten is nu in balbezit. Pratten geeft een hoge lob. Prosser rent richting de bal. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Griffin is nu in balbezit. Grove rent richting de bal. Prosser verovert de bal door een tackle van achteren. Prosser haalt uit met een fantastische trap. Staples maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rogerson rent richting de bal. Griffin verovert de bal door een tackle van achteren. Griffin passt de bal in één keer door. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grove met een harde bal richting middenveld. Pratten kopt de bal weg. Leah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prosser rent richting de bal. Prosser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bridgend Ravens IPA 62%, Tremorfa AFC 38%.
Bridgend Ravens IPA - Tremorfa AFC 1:0

48e minuut.
Salisbury kopt de bal weg. Daar is Cesterfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill haalt uit met een fantastische trap. Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Elmes geeft een lange en hoge pass. Steele speelt de bal door. Klungelig pakt Rogerson de bal. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Nevill de bal. Nevill speelt de bal door. Baker is nu in balbezit. Fothergill rent richting de bal. Fothergill draait met de bal, schiet en ... Webster bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Fothergill is nu in balbezit. Baker is nu in balbezit. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bridgend Ravens IPA - Tremorfa AFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bridgend Ravens IPA 27%, Tremorfa AFC 73%.
Bridgend Ravens IPA - Tremorfa AFC 2:0