Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bridgend Ravens IPA Dogsby`s Lads
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Hartson rent richting de bal. Hartson geeft een hoge lob. Blackmore probeert de bal aan de voet te houden. Istance is nu in balbezit. Istance schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Staples probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mountain rent richting de bal. Poglettke onderschept slim de pass. Poglettke speelt de bal door. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bridgend Ravens IPA - Dogsby`s Lads 1:0

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Allender geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. German rent richting de bal. German schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blackmore de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bridgend Ravens IPA - Dogsby`s Lads 1:1

33e minuut.
Boulton onderschept slim de pass. Rogerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton begaat een overtreding. Boulton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bridgend Ravens IPA 48%, Dogsby`s Lads 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bridgend Ravens IPA - Dogsby`s Lads 1:1

51e minuut.
Mountain rent richting de bal. Poglettke onderschept slim de pass. Poglettke probeert naar een medespeler te passen. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rogerson kopt de bal weg. Graham rent richting de bal. Graham met een sublieme pass. Istance rent richting de bal. Istance schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Graham geeft de bal voor. Rogerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Istance zijn tegenspeler op de grond. Istance krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Bradford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson onderschept slim de pass. Hartson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hartson passt de bal in één keer door. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackmore rent richting de bal. Istance onderschept slim de pass. Istance schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Allender is nu in balbezit. Allender geeft een lange en hoge pass. Daar is Grove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istance rent richting de bal. Istance draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bridgend Ravens IPA 48%, Dogsby`s Lads 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bridgend Ravens IPA - Dogsby`s Lads 1:1