Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogsby`s Lads Bridgend Ravens IPA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Hartson heeft problemen om de bal te vangen. Blackmore probeert naar een medespeler te passen. Penncock is nu in balbezit. Baker onderschept slim de pass. Baker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baker kopt de bal weg. Elmes is nu in balbezit. Met opzet legt Duggan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Duggan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Duggan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Inworp. Mountain met de inworp. Allender rent richting de bal. Allender geeft de bal voor. Staples probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 58%, Bridgend Ravens IPA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogsby`s Lads - Bridgend Ravens IPA 0:0

53e minuut.
Nevill passt de bal zonder na te denken. Blackmore is nu in balbezit. Istance verovert de bal door een tackle van achteren. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Madley met de inworp. Spencer is nu in balbezit. Spencer geeft een hoge lob. Istance is nu in balbezit. Istance draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mountain met een sublieme pass. Rogerson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Spencer de bal onder controle te krijgen. Baker rent richting de bal. Baker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fothergill rent richting de bal. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill schiet op doel. Baker heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Bridgend Ravens IPA 0:1

73e minuut.
Blackmore is nu in balbezit. German bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blackmore. Blackmore krijgt een gele kaart. German is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. German zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Istance haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dogsby`s Lads - Bridgend Ravens IPA 1:1

83e minuut.
Inworp. Elmes met een snelle inworp. German rent richting de bal. Fothergill verovert de bal door een tackle van achteren. Fothergill geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Penncock is nu in balbezit. Penncock geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madley met een snelle inworp. Fothergill geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rogerson onderschept slim de pass. Rogerson geeft een hoge lob. Daar is Penncock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Bridgend Ravens IPA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 58%, Bridgend Ravens IPA 42%.
Dogsby`s Lads - Bridgend Ravens IPA 1:2