Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tremorfa AFC Infamous Hotspur
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Salisbury geeft een hoge lob. Inworp. Hawkins met de inworp. Hansby rent richting de bal. Hansby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Elmes de bal. Prosser is nu in balbezit. Elmes maakt een afschuwelijke overtreding. Elmes krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Elmes is nu in balbezit. Elmes passt de bal zonder na te denken. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh haalt uit met een fantastische trap. Webster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tremorfa AFC - Infamous Hotspur 0:1

28e minuut.
Huish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Steele komt het veld opgelopen. Trevett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Congerton komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Langley geeft een hoge lob. Cowles rent richting de bal. Wigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Todd speelt de bal door. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Skelly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skelly krijgt een gele kaart. Prosser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Griffin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tremorfa AFC - Infamous Hotspur 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tremorfa AFC 66%, Infamous Hotspur 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tremorfa AFC - Infamous Hotspur 1:1

55e minuut.
Low is nu in balbezit. Low probeert naar een medespeler te passen. Langley is nu in balbezit. Prosser is nu in balbezit. Prosser draait met de bal, schiet en ... Gabb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Todd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langley is nu in balbezit. Griffin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Griffin krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Langley raakt geblesseerd tijdens het duel. Blake zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh onderschept slim de pass. Hesketh haalt uit met een fantastische trap. Webster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tremorfa AFC - Infamous Hotspur 1:2

74e minuut.
Hansby kopt de bal weg. Congerton is nu in balbezit. Elmes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Congerton wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Congerton kan niet meer verder spelen. Cesterfield komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gunn geeft de bal voor. Inworp. Low met een snelle inworp. Klungelig pakt Griffin de bal. Griffin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tremorfa AFC 41%, Infamous Hotspur 59%.
Tremorfa AFC - Infamous Hotspur 1:2