Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Hotspur FC Alfa Omega
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Langley geeft een lange en hoge pass. Hesketh kopt de bal weg. Daar is Hansby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hansby bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansby speelt de bal door. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh draait met de bal, schiet en ... Cullis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - FC Alfa Omega 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 43%, FC Alfa Omega 57%.
Infamous Hotspur - FC Alfa Omega 1:0

67e minuut.
Stead kopt de bal weg. Hansby rent richting de bal. Hansby probeert naar een medespeler te passen. Hesketh rent richting de bal. Hesketh schiet op doel. Cullis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Hesketh is nu in balbezit. Law rent richting de bal. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Hansby is nu in balbezit. Hansby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - FC Alfa Omega 2:0

80e minuut.
Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Skelly rent richting de bal. Harris onderschept slim de pass. Harris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - FC Alfa Omega 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 49%, FC Alfa Omega 51%.
Infamous Hotspur - FC Alfa Omega 2:1