Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogsby`s Lads Dyslexia Unietd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


13e minuut.
Mountain speelt de bal door. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Haycock rent richting de bal. Istance onderschept slim de pass. Istance haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Duggan rent richting de bal. Batt verovert de bal door een tackle van achteren. Batt draait met de bal, schiet en ... Carrigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hartson probeert naar een medespeler te passen. Newman heeft problemen om de bal te vangen. Istance rent richting de bal. Istance schiet op doel. Newman probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 57%, Dyslexia Unietd 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogsby`s Lads - Dyslexia Unietd 0:0

46e minuut.
Graham geeft een hoge lob. Inworp. Poyntz met een snelle inworp. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
German bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrus onderschept slim de pass. Andrus met een sublieme pass. Batt is nu in balbezit. Batt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Dyslexia Unietd 0:1

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Congerton trapt de bal weg van het doel. Boulton kopt de bal weg. Istance rent richting de bal. Istance schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dogsby`s Lads - Dyslexia Unietd 1:1

55e minuut.
German bereikt de bal nog maar net als eerste. German geeft de bal voor. Daar is Creece, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istance rent richting de bal. Istance draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Boulton de bal. Boulton met een sublieme pass. Mountain speelt de bal door. Istance is nu in balbezit. Istance draait met de bal, schiet en ... Congerton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Istance rent richting de bal. Istance haalt uit met een fantastische trap. Daar is Newman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Andrus rent richting de bal. Poyntz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Graham. Graham krijgt een gele kaart. Poyntz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poyntz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mountain kopt de bal weg. Boulton rent richting de bal. Boulton geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogsby`s Lads - Dyslexia Unietd 1:2

75e minuut.
German rent richting de bal. Andrus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van German. German krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Boulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton passt de bal zonder na te denken. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson haalt uit met een fantastische trap. Congerton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dogsby`s Lads - Dyslexia Unietd 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogsby`s Lads 53%, Dyslexia Unietd 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dogsby`s Lads - Dyslexia Unietd 2:2