Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dyslexia Unietd Dogsby`s Lads
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Mountain geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boulton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt schiet op doel. Carrigan bokst de bal weg.

13e minuut.
German controleert de bal met de borst. Andrus verovert de bal door een tackle van achteren. Andrus passt de bal in één keer door. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Hullin geeft een hoge lob. Inworp. Bradford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dyslexia Unietd - Dogsby`s Lads 0:1

29e minuut.
Spencer speelt de bal door. Allender geeft een hoge lob. Creece heeft problemen om de bal te vangen. Istance bereikt de bal nog maar net als eerste. Istance draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Creece trapt de bal weg van het doel. Spencer kopt de bal weg. Hullin geeft de bal voor. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dyslexia Unietd - Dogsby`s Lads 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyslexia Unietd 47%, Dogsby`s Lads 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dyslexia Unietd - Dogsby`s Lads 1:1

49e minuut.
Allender speelt de bal door. German bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt begaat een overtreding. Batt krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Allender bereikt de bal nog maar net als eerste. Creece bereikt de bal nog maar net als eerste. Allender begaat een overtreding. Allender krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Allender met een sublieme pass. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris rent richting de bal. Hartson rent richting de bal. Hartson haalt uit met een fantastische trap. Congerton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Istance, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartson rent richting de bal. Istance is nu in balbezit. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyslexia Unietd 45%, Dogsby`s Lads 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dyslexia Unietd - Dogsby`s Lads 1:1