Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tremorfa AFC Mucky Wolves
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser schiet op doel. Gillam kopt de bal weg. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Griffin onderschept slim de pass. Griffin speelt de bal door. Bowley is nu in balbezit. Prosser onderschept slim de pass. Prosser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Connor bokst de bal weg.

13e minuut.
Todd is nu in balbezit. Todd geeft de bal voor. Klungelig pakt Gadd de bal. Prosser rent richting de bal. Prosser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bowley controleert de bal met de borst. Griffin rent richting de bal. Griffin probeert naar een medespeler te passen. Prosser is nu in balbezit. Prosser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tremorfa AFC - Mucky Wolves 1:0

38e minuut.
Weston is nu in balbezit. Griffin onderschept slim de pass. Griffin speelt de bal door. Prosser rent richting de bal. Prosser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Groves is nu in balbezit. Groves geeft een hoge lob. Inworp. Whitticase zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosser geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tremorfa AFC 56%, Mucky Wolves 44%.
Tremorfa AFC - Mucky Wolves 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Low zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weston is nu in balbezit. Griffin onderschept slim de pass. Griffin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bowley met de inworp. Cucci rent richting de bal. Griffin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Griffin krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Gillam geeft een lange en hoge pass. Curre bereikt de bal nog maar net als eerste. Curre speelt de bal door. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Groves passt de bal in één keer door. Low rent richting de bal. Low geeft een hoge lob. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Low geeft een lange en hoge pass. Daar is Griffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Low geeft een hoge lob. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Whitticase onderschept slim de pass. Whitticase speelt de bal door. Weston speelt de bal door. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleton draait met de bal, schiet en ... Webster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tremorfa AFC - Mucky Wolves 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tremorfa AFC 38%, Mucky Wolves 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tremorfa AFC - Mucky Wolves 1:1