Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucky Wolves Tremorfa AFC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Prosser de bal. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowley verovert de bal door een tackle van achteren. Prosser verovert de bal door een tackle van achteren. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Weston tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Low raakt geblesseerd tijdens het duel. Trevett met een snel genomen vrije trap. Prosser rent richting de bal. Prosser haalt uit met een fantastische trap. Connor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Connor trapt de bal weg. Weston kopt de bal weg. Groves probeert de bal met de borst te controleren. Appleton rent richting de bal. Appleton draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Wolves - Tremorfa AFC 1:0

25e minuut.
Gadd geeft de bal voor. Inworp. Low met de inworp. Klungelig pakt Griffin de bal. Griffin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Prosser probeert naar een medespeler te passen. Todd rent richting de bal. Cucci begaat een overtreding. Cucci krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rosser onderschept slim de pass. Rosser passt de bal in één keer door. Appleton rent richting de bal. Appleton haalt uit met een fantastische trap. Cowles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Wolves - Tremorfa AFC 2:0

33e minuut.
Cowles speelt de bal door. Huish rent richting de bal. Huish passt de bal zonder na te denken. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rosser rent richting de bal. Rosser probeert naar een medespeler te passen. Appleton is nu in balbezit. Appleton haalt uit met een fantastische trap. Cowles probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Wolves - Tremorfa AFC 3:0

37e minuut.
Curre rent richting de bal. Curre geeft een lange en hoge pass. Daar is Salisbury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Curre met een snelle inworp. Griffin rent richting de bal. Griffin passt de bal met de wreef. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Wolves - Tremorfa AFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Wolves 45%, Tremorfa AFC 55%.
Mucky Wolves - Tremorfa AFC 3:1

58e minuut.
Curre met een snelle inworp. Pratten bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser onderschept slim de pass. Rosser geeft de bal voor. Appleton krijgt zijn hoofd ertegen. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Todd neemt de hoekschop. Low rent richting de bal. Griffin rent richting de bal. Griffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Wolves - Tremorfa AFC 3:2

73e minuut.
Gadd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Griffin is nu in balbezit. Griffin speelt de bal door. Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bowley probeert naar een medespeler te passen. Trevett bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevett passt de bal in één keer door. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten onderschept slim de pass. Pratten passt de bal in één keer door. Prosser heeft problemen om de bal te vangen. Prosser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Wolves 51%, Tremorfa AFC 49%.
Mucky Wolves - Tremorfa AFC 3:2