Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alfa Omega Bridgend Ravens IPA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madley met de inworp. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Bridgend Ravens IPA 0:1

9e minuut.
Costley verovert de bal door een tackle van achteren. Costley geeft een lange en hoge pass. Rogerson rent richting de bal. Harris onderschept slim de pass. Harris draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Costley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phillips is nu in balbezit. Rogerson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogerson krijgt een gele kaart. Phillips is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phillips zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Alfa Omega - Bridgend Ravens IPA 1:1

15e minuut.
Elmes met de inworp. Fothergill rent richting de bal. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Fothergill onderschept slim de pass. Fothergill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Law met een sublieme pass. Elmes rent richting de bal. Kirby maakt een afschuwelijke overtreding. Kirby krijgt een gele kaart. Elmes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nevill zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Stead de bal. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Bridgend Ravens IPA 1:2

39e minuut.
Shugar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elmes met een snelle inworp. Fothergill bereikt de bal nog maar net als eerste. Fothergill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 55%, Bridgend Ravens IPA 45%.
FC Alfa Omega - Bridgend Ravens IPA 1:2

67e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Fothergill rent richting de bal. Law is nu in balbezit. Fothergill is nu in balbezit. Fothergill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Harris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivins komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Law is nu in balbezit. Elmes onderschept slim de pass. Elmes geeft de bal voor. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Blackmore onderschept slim de pass. Blackmore passt de bal in één keer door. Ivins met een sublieme pass. Fothergill bereikt de bal nog maar net als eerste. Fothergill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Madley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stead. Madley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker schiet op doel. Cullis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 59%, Bridgend Ravens IPA 41%.
FC Alfa Omega - Bridgend Ravens IPA 1:2