Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Lisboa e Wales Infamous Hotspur
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Jarman probeert naar een medespeler te passen. Hansby heeft problemen om de bal te vangen. Hansby speelt de bal door. Elmes rent richting de bal. Elmes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lisboa e Wales - Infamous Hotspur 0:1

33e minuut.
Wigg is nu in balbezit. Wigg speelt de bal door. Daar is Jarman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hesketh rent richting de bal. Hesketh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Reed passt de bal in één keer door. Rowbotham is nu in balbezit. Rowbotham geeft een hoge lob. Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blake kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh onderschept slim de pass. Webb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hesketh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hansby neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lisboa e Wales - Infamous Hotspur 0:2

42e minuut.
Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley passt de bal zonder na te denken. Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Groves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lisboa e Wales 59%, Infamous Hotspur 41%.
Sport Lisboa e Wales - Infamous Hotspur 0:2

52e minuut.
Elmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb geeft de bal voor. Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Groves draait met de bal, schiet en ... Gabb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigg rent richting de bal. Wigg passt de bal in één keer door. Hansby is nu in balbezit. Hansby met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Groves rent richting de bal. Blake onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reed. Reed krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Nuell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley met een sublieme pass. Hesketh is nu in balbezit. Hansby rent richting de bal. Hansby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Leah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins probeert naar een medespeler te passen. Hesketh rent richting de bal. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lisboa e Wales - Infamous Hotspur 0:3

75e minuut.
Jarman rent richting de bal. Jarman geeft een hoge lob. Skelly kopt de bal weg. Hansby bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansby draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Hesketh rent richting de bal. Webb rent richting de bal. Hesketh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Webb raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Webb kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lisboa e Wales 69%, Infamous Hotspur 31%.
Sport Lisboa e Wales - Infamous Hotspur 0:3