Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dyslexia Unietd Tremorfa AFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Wild geeft een lange en hoge pass. Lambert rent richting de bal. Cowles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Congerton met een harde bal richting middenveld. Trevett kopt de bal weg. Prosser is nu in balbezit. Prosser draait met de bal, schiet en ... Creece probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Congerton met een harde bal richting middenveld. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin passt de bal in één keer door. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Huish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pratten heeft problemen om de bal te vangen. Pratten met een sublieme pass. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Harris is nu in balbezit. Prosser onderschept slim de pass. Griffin rent richting de bal. Prosser rent richting de bal. Prosser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Pratten is nu in balbezit. Boulton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boulton krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Griffin passt de bal met de wreef. Batt is nu in balbezit. Batt met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Batt controleert de bal met de borst. Pratten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten passt de bal zonder na te denken. Prosser rent richting de bal. Prosser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Batt met een sublieme pass. Lambert is nu in balbezit. Huish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dyslexia Unietd - Tremorfa AFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyslexia Unietd 57%, Tremorfa AFC 43%.
Dyslexia Unietd - Tremorfa AFC 1:0

47e minuut.
Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild geeft een hoge lob. Daar is Batt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Webster trapt de bal weg van het doel. Griffin kopt de bal weg. Groves met een sublieme pass. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Wild geeft de bal voor. Trevett kopt de bal weg. Prosser rent richting de bal. Prosser schiet op doel. Congerton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dyslexia Unietd - Tremorfa AFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dyslexia Unietd 61%, Tremorfa AFC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dyslexia Unietd - Tremorfa AFC 1:1