Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaZanoV SYRIA Vipers FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Wilkinson rent richting de bal. Wilkinson geeft de bal voor. Attwell heeft problemen om de bal te vangen. Shrimpton rent richting de bal. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Carr geeft een lange en hoge pass. Mutlow kopt de bal weg. Klungelig pakt Tipton de bal. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KaZanoV SYRIA - Vipers FC 1:0

26e minuut.
Carr geeft een lange en hoge pass. Wilkinson rent richting de bal. Misbah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Misbah krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Charles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hidle de bal. Hidle speelt de bal door. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaZanoV SYRIA 42%, Vipers FC 58%.
KaZanoV SYRIA - Vipers FC 1:0

50e minuut.
Baulch trapt de bal weg. Misbah kopt de bal weg. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles onderschept slim de pass. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Harthill controleert de bal met de borst. Culum rent richting de bal. Culum probeert naar een medespeler te passen. Shrimpton rent richting de bal. Shrimpton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Slatter met een harde bal richting middenveld. Harthill kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wheeler de bal onder controle te krijgen. Hidle rent richting de bal. Hidle haalt uit met een fantastische trap. Baulch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KaZanoV SYRIA - Vipers FC 1:1

73e minuut.
Pelliser verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkinson rent richting de bal. Wilkinson passt de bal in één keer door. Hidle is nu in balbezit. Hidle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaZanoV SYRIA 54%, Vipers FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KaZanoV SYRIA - Vipers FC 1:1