Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vipers FC KaZanoV SYRIA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Pelliser is nu in balbezit. Alexander is nu in balbezit. Alexander passt de bal in één keer door. Hidle rent richting de bal. Hidle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Loader rent richting de bal. Loader geeft een hoge lob. Hidle controleert de bal met de borst. Hidle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming geeft de bal voor. Wheeler probeert de bal met de borst te controleren. Hidle rent richting de bal. Hidle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Blakley met de inworp. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove verovert de bal door een tackle van achteren. Grove geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Culum kopt de bal weg. Loader rent richting de bal. Wilkinson rent richting de bal. Loader geeft een hoge lob. Grove met een sublieme pass. Baulch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tipton is nu in balbezit. Shrimpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Culum bereikt de bal nog maar net als eerste. Culum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Slatter trapt de bal weg van het doel. Grove kopt de bal weg. Hidle is nu in balbezit. Hidle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Loader met een sublieme pass. Blakley probeert naar een medespeler te passen. Pelliser rent richting de bal. Fleming onderschept slim de pass. Fleming geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Culum bereikt de bal nog maar net als eerste. Culum geeft de bal voor. Daar is Slatter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shrimpton rent richting de bal. Shrimpton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vipers FC 42%, KaZanoV SYRIA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vipers FC - KaZanoV SYRIA 0:0

55e minuut.
Grove passt de bal met de wreef. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles is nu in balbezit. Hidle is nu in balbezit. Hidle haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Inworp. Fleming met een snelle inworp. Carr is nu in balbezit. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vipers FC - KaZanoV SYRIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vipers FC 35%, KaZanoV SYRIA 65%.
Vipers FC - KaZanoV SYRIA 1:0