Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tyddewi Titans GFGH
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Henderson probeert naar een medespeler te passen. Koumas rent richting de bal. Koumas met een sublieme pass. Steele is nu in balbezit. Steele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Miles kopt de bal weg. Daar is Maxfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edmunds speelt de bal door. Steele rent richting de bal. Steele schiet op doel. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyddewi Titans - GFGH 0:1

18e minuut.
Daar is Davey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philpott is nu in balbezit. Steele is nu in balbezit. Koumas rent richting de bal. Koumas draait met de bal, schiet en ... Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hoskings geeft de bal voor. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Newman. Newman krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Steele raakt geblesseerd tijdens het duel. Miles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edmunds geeft een hoge lob. Philpott heeft problemen om de bal te vangen. Koumas is nu in balbezit. Koumas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyddewi Titans - GFGH 0:2

28e minuut.
Twyning is nu in balbezit. Davey is nu in balbezit. Twyning rent richting de bal. Davey rent richting de bal. Davey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Steele heeft problemen om de bal te vangen. Koumas rent richting de bal. Philpott verovert de bal door een tackle van achteren. Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyddewi Titans 68%, GFGH 32%.
Tyddewi Titans - GFGH 0:2

57e minuut.
Koumas onderschept slim de pass. Koumas met een sublieme pass. Tippins heeft problemen om de bal te vangen. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Klungelig pakt Steele de bal. Ratcliffe is nu in balbezit. Ratcliffe geeft de bal voor. Claridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Claridge schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyddewi Titans - GFGH 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyddewi Titans 46%, GFGH 54%.
Tyddewi Titans - GFGH 1:2