Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker super stars Vipers FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Hidle rent richting de bal. Hidle passt de bal in één keer door. Huish bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles onderschept slim de pass. Charles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Loader verovert de bal door een tackle van achteren. Loader met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Vipers FC 0:1

24e minuut.
Meredith met een sublieme pass. Charles is nu in balbezit. Appleton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Charles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charles legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles passt de bal in één keer door. Hidle is nu in balbezit. Hidle haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wilkes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Vipers FC 0:2

36e minuut.
Huish passt de bal in één keer door. Attwell is nu in balbezit. Dickeson verovert de bal door een tackle van achteren. Horan is nu in balbezit. Horan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker super stars 61%, Vipers FC 39%.
sokker super stars - Vipers FC 0:2

53e minuut.
Bowley kopt de bal weg. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien passt de bal in één keer door. Dickeson is nu in balbezit. Dickeson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hidle met een sublieme pass. Grove rent richting de bal. Grove haalt uit met een fantastische trap. Fleming controleert de bal met de borst. Fleming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Vipers FC 0:3

65e minuut.
Wilkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming probeert naar een medespeler te passen. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle schiet op doel. Charles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Vipers FC 0:4

72e minuut.
Wilkes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleming met de inworp. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Meredith is nu in balbezit. Charles is nu in balbezit. Met opzet legt Meredith zijn tegenspeler op de grond. Charles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blakley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Charles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Loader passt de bal met de wreef. Charles rent richting de bal. Charles passt de bal met de wreef. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Vipers FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker super stars 62%, Vipers FC 38%.
sokker super stars - Vipers FC 0:5