Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIORS OF ALBION Vipers FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fisher-Cooke is nu in balbezit. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles probeert naar een medespeler te passen. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Warneford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIORS OF ALBION - Vipers FC 0:1

6e minuut.
Loader passt de bal zonder na te denken. Blakley is nu in balbezit. Smithe begaat een overtreding. Smithe krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Blakley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loader zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rendall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidle rent richting de bal. Hidle schiet op doel. Ridgway maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIORS OF ALBION - Vipers FC 0:2

13e minuut.
Hullin heeft problemen om de bal te vangen. Hullin probeert naar een medespeler te passen. Attwell rent richting de bal. Drewitt onderschept slim de pass. Drewitt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hidle draait met de bal, schiet en ... Rendall kopt de bal weg. Klungelig pakt Hullin de bal. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Attwell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Breslin neemt de hoekschop. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe passt de bal met de wreef. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe rent richting de bal. Smithe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIORS OF ALBION 60%, Vipers FC 40%.
WARRIORS OF ALBION - Vipers FC 0:2

70e minuut.
Charles met een sublieme pass. Warneford bereikt de bal nog maar net als eerste. Warneford speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIORS OF ALBION 44%, Vipers FC 56%.
WARRIORS OF ALBION - Vipers FC 0:2