Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vipers FC WARRIORS OF ALBION
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Breslin is nu in balbezit. Breslin passt de bal zonder na te denken. Blakley bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakley geeft een hoge lob. Blair kopt de bal weg. Slatter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Grove verovert de bal door een tackle van achteren. Grove geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rendall de bal onder controle te krijgen. Hidle is nu in balbezit. Hidle draait met de bal, schiet en ... Ridgway kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Blakley verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles speelt de bal door. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Loader bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe onderschept slim de pass. Smithe geeft een hoge lob. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt draait met de bal, schiet en ... Slatter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Drewitt draait met de bal, schiet en ... Breslin is nu in balbezit. Slatter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Breslin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Breslin kan niet meer verder spelen. Hullin komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Gibbs passt de bal in één keer door. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendall rent richting de bal. Hidle onderschept slim de pass. Hidle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vipers FC 59%, WARRIORS OF ALBION 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vipers FC - WARRIORS OF ALBION 0:0

46e minuut.
Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt passt de bal met de wreef. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle onderschept slim de pass. Hidle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vipers FC - WARRIORS OF ALBION 1:0

60e minuut.
Grove kopt de bal weg. Blair probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loader rent richting de bal. Loader geeft de bal voor. Fleming geeft een lange en hoge pass. Ridgway bokst de bal weg.

67e minuut.
Hidle met een sublieme pass. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Grove met een sublieme pass. Hidle rent richting de bal. Hidle schiet op doel. Ridgway verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hidle is nu in balbezit. Hidle haalt uit met een fantastische trap. Ridgway kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vipers FC - WARRIORS OF ALBION 2:0

85e minuut.
Blakley verovert de bal door een tackle van achteren. Blakley geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fisher-Cooke de bal. Fleming rent richting de bal. Fleming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vipers FC 35%, WARRIORS OF ALBION 65%.
Vipers FC - WARRIORS OF ALBION 2:0