Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker super stars Tyddewi Titans
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 13.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Stock kopt de bal weg. Appleton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Twyning is nu in balbezit. Twyning haalt uit met een fantastische trap. Charles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Tyddewi Titans 0:1

17e minuut.
O`Brien geeft een lange en hoge pass. Dickeson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horan is nu in balbezit. Dickeson is nu in balbezit. Dickeson schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Stock passt de bal in één keer door. Davey is nu in balbezit. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Tyddewi Titans 0:2

32e minuut.
Davey passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruscoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stephens rent richting de bal. Stephens geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ruscoe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hughes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davey rent richting de bal. Davey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker super stars 52%, Tyddewi Titans 48%.
sokker super stars - Tyddewi Titans 0:2

67e minuut.
Ruscoe met een snelle inworp. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens geeft een hoge lob. Huish bereikt de bal nog maar net als eerste. Huish schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker super stars - Tyddewi Titans 1:2

70e minuut.
Tippins geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bowley met de inworp. Horan is nu in balbezit. Horan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
O`Brien speelt de bal door. Horan bereikt de bal nog maar net als eerste. Horan speelt de bal door. Dickeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickeson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker super stars 57%, Tyddewi Titans 43%.
sokker super stars - Tyddewi Titans 1:2